Colief капки за бебета, намалява часовете плач

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ

Colief капки за бебиња: Colief Капките за бебета
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 содржат природни супстанции за човекот: ензим лактаза, глицерин и вода;
 • да не се даваат на бебиња со утврдена алергија на некоја од компонентите;
 • можат да се употребуваат веднаш по раѓањето;
 • се додаваат во млекото, не се даваат дирекно на бебето;
 • делуваат на млекото, не во организмот на бебето;
 • најдобро дејствуваат во топло млеко,не во студено или врело;
 • по отворањето се чуваат во фрижидер (0-5 °С );
 • се користат 3 недели по отворањето;
 • при предозирање можат да доведат до промена на столицата кај вештачки хранетите бебиња, т.е. столицата да наликува како кај оние на мајчино млеко;
 • немаат докажани несакани ефекти;
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 се дозираат  според норми прифатените од СЗО за исхрана на бебињата во доенечката возраст, се додаваат при секој млечен оброк;
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 при предозирање може да се забележи изразено лаксативно дејство;
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 се произведуваат во Ирска.
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 произведени се од генетски немодифицирани производи и запазени се сите стандарди за производство.
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 се добиваат од габични ферменти и не содржат животински или растителни производи, конзерванси и бои.
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 не содржат генетски модифицирани супстанции.
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 содржат ензим лактаза, единствен патентиран за употреба во хумана медицина;
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 одобрени се од ACBS (Advisory Committee on Borderline Substances), Велика Британија.
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 одобрени се од страна на здружението на британските педијатри.
 • една вијала содржи 7мл, 160 капки - доволни за 40 оброци;
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 се дозираат  по 4 капки со секој оброк;
 • рокот на траење е 12 месеци од датата на производство.
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 да не се употребуваат по истекот на рокот на траење.
 • Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Производот е додаток во исхраната. Да не се употребува како замена за храна.
 • Да се чува на суво место, недостапно за деца.
 • телефон /контакт за информации:+380 02 2603609
 • Претставништво во Бугарија: www.makave.eu

Аптека Адрес

Copyright © 2007-2011 CROSSCARE LIMITED