Colief капки за бебета, намалява часовете плач

COLIEF ВO MAKEДОНИЈА

ЗА МАЈКИ И ТАТКОВЦИ

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Colief ® Капките за бебиња се додаток во исхраната и можат да се најдат во сите подобро снабдени аптеки во земјата без рецепт.

ЗА АПТЕКИТЕ

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Colief ® Капките за бебиња може да ги набавите по поволни услови во: Кемо-Фарм ДООЕЛ,ул. 8 бб, Визбегово,Скопје.  

Увозник:

КЕМО-ФАРМ
ул. 8 бб, Визбегово, Скопје
+389 02 2603609
www.kemofarm.com.mk

Производител:

CROSSCARE LIMITED
Broomhill Road, Tallaght, Dublin 24, Ireland
www.colief.com


Copyright © 2007-2011 CROSSCARE LIMITED