Капките Colief за бебиња со неутрална лактаза го спречуваат бебето да плаче

От успокояващата грижа за кожата до облекчаването на коликите,
Colief® се грижи за най-скъпото Ви.

Безплатна опаковка Colief

КАК МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНА ОПАКОВКА

Стъпка 1:

Съберете една от следните комбинации ПРАЗНИ картонени опаковки от закупените от Вас Colief капки за бебета:

  •          5 х 7 мл.
  •          3 х 15 мл
  •          2 х 7 мл + 2 х 15 мл.

Стъпка 2:

Изпратете ни събраната от Вас комбинация празни картонени опаковки заедно със съответните касови бележки, като намерите най – близкия до Вас офис на ЕКОНТ Експрес и изпратите  празните картонени опаковки заедно със съответните касови бележки до офис “ЕКОНТ Експрес МОМИНА КЛИСУРА”, гр. София, получател МАКАВЕ ЕООД, тел: 0878 70 20 23 за сметка на получателя, т.е за сметка на Макаве ЕООД.

След получаване на изпратената от Вас комбинация от празни картонени опаковки заедно със съответните касови бележки, ние ще Ви изпратим една безплатна опаковка Colief капки за бебета, 7 мл.

Вашата безплатна опаковка ще бъде изпратена до офиса на ЕКОНТ, от който Вие сте изпратили празните опаковки. За получаването на пратката ще бъдете известени от куриера с SMS, за което е необходимо да посочите коректен мобилен номер при изпращане.

За всяка изпратена комбинация ПРАЗНИ КАРТОНЕНИ ОПАКОВКИ ЗАЕДНО СЪС СЪОТВЕТНИТЕ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, ще получите 1 БЕЗПЛАТНА опаковка Colief капки за бебета, 7 мл.

Комбинация ПРАЗНИ КАРТОНЕНИ ОПАКОВКИ ЗАЕДНО СЪС СЪОТВЕТНИТЕ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ изпратени, чрез поръчан на място куриер или изпратени до адрес, не отговарят на условията на промоцията и няма да бъдат обработени. Същото се отнaся и за такива изпратени по пощата или с друга куриерска фирма.

Комбинация ПРАЗНИ КАРТОНЕНИ ОПАКОВКИ без  СЪОТВЕТНИТЕ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, както и такива не закупени от търговската мрежа не отговарят на условията на промоцията и няма да бъдат обработени.

Благодарим Ви, че се доверихте на Colief капки за бебета!

Станете част от нашата общност

Харесайте и следвайте нашата страница във Facebook! Там ще намерите много красиви бебешки снимки и сърдечни истории, споделени от майките и татковците от нашата общност. Имаме и много вълнуващи състезания и подаръци, в които да се включите!