Капките Colief за бебиња со неутрална лактаза го спречуваат бебето да плаче

От успокояващата грижа за кожата до облекчаването на коликите,
Colief® се грижи за най-скъпото Ви.

За Colief®

Colief® предлага гама от нежни продукти, които осигуряват успокояващ комфорт на новородени, бебета, деца и  техните майки. Научните познания на Colief и доказаният опит в борбата с коликите, причинени от временна непоносимост към лактоза, ни насочиха към развитието на Colief капки за бебета с неутрална лактаза срещу колики, преди две десетилетия. Сега марката предлага разширена гама от продукти за грижи за бебета.

Colief® капки против колики

Daily Vitamin D

Colief Vitamin D3 капки

Colief Breathe Easy Vapour Rub

Colief® Breathe Easy Vapour Rub

Colief® Baby Scalp Oil

Vitamin C Drops

Colief® Vitamin C

Colief Breathe Easy patch

Colief® Breathe Easy лепенки

Milkaid при лактозна нетолерантност

Milkaid® при лактозна нетолерантност

капки и таблетки за дъвчене

Milkaid® подпомага храносмилането, за да можете отново да се насладите на ползите от млякото и млечните продукти. Да страдаш от лактозна непоносимост /лактозна нетолерантност/ доскоро означаваше да се откажеш от млякото и млечните продукти и от важните хранителни вещества, минерали и витамини, които те предоставят. Млякото съдържа витамини A, B1, B12 & D и е богат източник на калций, което е от съществено значение за растежа на костите и зъбите при децата, както и за превенция на остеопороза при възрастните. Лактоза съдържат също много други храни, списък на които можете да намерите тук –ще бъдете изненадани.

Станете част от нашата общност

Харесайте и следвайте нашата страница във Facebook! Там ще намерите много красиви бебешки снимки и сърдечни истории, споделени от майките и татковците от нашата общност. Имаме и много вълнуващи състезания и подаръци, в които да се включите!