Капките Colief за бебиња со неутрална лактаза го спречуваат бебето да плаче

Настинка и запушен нос? Успокояващи решения

За малкото бебе или дете настинката е част от израстването. Но това не означава, че трябва да загубите съня си заради това!

Colief Breathe Easy предлага успокояващи решения за лесно дишане.

Colief Breathe Easy Patch е нежен пластир за деконгестант, който може да се носи върху дрехи или спално бельо. За еднократна употреба и лесен за нанасяне, всеки пластир е напоен с евкалиптово масло, смесено с натурални масла от мента, розмарин и лимон. Подходящ за деца на възраст над три години, този пластир за еднократна употреба съдържа успокояваща, естествена смес от етерични масла за облекчаване на дискомфорта при настинки. Това е успокояващо средство, което няма да влоши кожата на вашето дете. Евкалиптовото масло е едно от най-добрите естествени средства за лечение на задръствания, тъй като има противовъзпалителен ефект върху дихателните пътища, като облекчава запушения или хрема, който изпитват много деца. Евкалиптът е балансиран с масла от мента, розмарин и лимон. Те намаляват дискомфорта, както и добавят естествени антибактериални и антисептични свойства към продукта. Всеки пластир издържа до осем часа и уникалната комбинация от естествени масла и успокояващ аромат е идеална за употреба преди лягане.

С Colief Breathe Easy Vapor Rub – Дишай лесно балсам за бебета, нежен, безопасен и удобен деконгестант, подходящ за бебета на възраст над три месеца, можете да сте спокойни, че вашето мъниче ще получи успокояващо решение за всякакво запушване на носа в нежна и естествена формула. Colief Дишай лесно балсам за бебета се предлага във формат стик, който може да се нанесе директно върху кожата без суетене или бъркотия. Colief Дишай лесно балсам за бебета е съставен от уникална формула от естествени съставки, включително евкалипт и ментол. Тези съставки са балансирани с подхранващи кожата бадемово и кокосово масло за безопасна и нежна формула. Когато се нанесе върху кожата, топлината на тялото кара балсама да се затопли, освобождавайки основни изпарения – полезни ефекти, които продължават с часове.

Colief Breathe Easy Patch Препоръки

Вашето дете има ли настинка или страда от запушен нос? Мама, Лора, изпробва Colief Breathe Easy Patch, когато синът й беше настинал – ето какво сподели с нас тя от опита който има:

„Определено ще ги използвам отново. Те бяха толкова лесни за използване – не създаваха проблеми и наистина работеха!“

Разгледайте как се справят..

Colief Дишай лесно балсам за бебета Препоръки

Много често се случва малките да имат настинка, което кара бебето ви да е раздразнително. Мама, Шери, силно препоръчва Colief Дишай лесно балсам за бебета:

„Бях толкова, толкова облекчена, когато открих продукт, който буквално беше мечта да помогне за успокояване на Емили. Това наистина беше спасител за нас напоследък!“

Вижте как са се справили..

Само естествени съставки

Какво влиза в Colief Breathe Easy и защо?

Евкалипт – Той е сред най-добрите етерични масла за запушване и има противовъзпалителен ефект върху дихателните пътища. Освен това облекчава запушването на носа.

Масло от мента – Намалява дискомфорта от симптоми като запушен нос и повишена секреция от носа. То е сред най-добрите етерични масла за задръствания и работи добре с евкалиптово етерично масло.

Лимон – Действа срещу настинки, защото е антибактериално, антисептично и противовъзпалително.

Ментол – Намалява дискомфорта от симптоми като запушен нос и работи добре с евкалипт.

Бадемово масло – подхранва и успокоява кожата.

Кокосово масло – Богато на есенциални мастни киселини и протеини, подхранва и нежно овлажнява кожата.

Последни новини

След 3000 часа съдийство, 400 съдии и планини от тестове с бебета, малки деца и родители, MadeForMums разкри резултатите от наградите за 2019 г.

Colief Breathe Easy спечели злато в наградите Made For Mums в категорията Hero Health Product For Children.

Препратки:

http://www.nhs.uk/Conditions/Cold-common/Pages/Commoncoldinchildren.aspx
https://www.evidence.nhs.uk/formulary/bnf/current/3-respiratory-system/38-aromatic-inhalations