Капките Colief за бебиња со неутрална лактаза го спречуваат бебето да плаче

Colief® се грижи за вашите најмили.

Капки за бебиња – видеа

Зошто бебето плаче?

Колики

Симптоми на Колиќ

Colief капки за бебиња

Кои се капките Colief за бебиња?

Употреба на Colief додека доите

Употреба на Colief со адаптирано млеко