Капките Colief за бебиња со неутрална лактаза го спречуваат бебето да плаче

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО

Loading...

За Colief®

Colief® нуди палета на нежни производи кои обезбедуваат смирувачка удобност на новороденчињата, бебињата, децата и нивните мајки. Научното знаење и докажаното искуство на Colief во борбата против колика предизвикана од привремена нетолеранција на лактоза нè наведоа да развиеме капки Colief за бебиња со неутрална лактаза против колика пред две децении.

Погледнете неколку важни совети и заклучоци од експерти во областа

Што велат експертите?
Colief капки – Како да се користи
Видео ресурси

Зошто бебето плаче?

Сите прашања и одговори